Stolab©_PMVanner_001.jpg

PM & Vänner

”Det som gör oss unika i vårt erbjudande är att vi är och har hela tiden varit trogna vårt koncept som utgår från hörnstenarna skog, äng och sjö. Vi har aldrig kopierat någon annan utan bygger allt utifrån vår egen historia och utan att haka på tillfälliga trender. Att stå fast vid sitt originalkoncept innebär dock inte att vi står stilla. Vi utvecklar hela tiden vårt erbjudande på olika kreativa sätt, vilket är ett måste för att bibehålla attraktivitet en inte minst för våra återkommande gäster, vilka är väldigt många.”

”Vi hade redan från början en klar tanke om att vi ville ha en inredning som skulle kännas tidlös, vad gäller material och design, men som samtidigt kändes profilerande för oss. Vi ville inte behöva byta ut och ändra efter några år. Vi valde därför hög kvalitet genomgående både på möbler och inredning. Idag vet vi att vi gjorde rätt då allt fortfarande känns tidsenligt och fräscht.” Vi har ju, i den mån det är möjligt, valt att samarbeta med företag i regionen. Småland inspirerar oss inte bara i matlagningen. Här finns också så otroligt många duktiga tillverkare och leverantörer. Gemensamt för oss som verkar i denna bygden är att vi bär med oss ett arv som präglar vårt sätt att tänka och göra affärer. Det handlar mycket om att ta tillvara på det som finns och utifrån de förutsättningarna skapa något som man står för och känner stolthet för. Miljö- och hållbarhetstänket är därför inte något nytt för oss, i Småland har det alltid varit en förutsättning att ta hänsyn till både människa och miljö när man gör något. Helt enkelt att vara rädd om saker och ting.”

”Vi har inga tankar på att växa storleksmässigt i form av antal rum utan känner att våra 74 rum är fullt tillräckligt för våra affärs- och nöjesresenärer. Vi vill hellre utveckla vårt grundkoncept på olika kreativa sätt och hur det kommer att ta sig uttryck får bli en överraskning för våra gäster.” Stolab har levererat Hundranian stolar och Miss Holly stolar till restaurang, konferensutrymme, hotellrum och sviter. / Martin Rognefall, delägare och marknadsansvarig PM & Vänner