Stolab The Photogallery 20232485 (kopia).jpg

Morgondagens klassiker

"Med start i den naturligt vackra träytan vill vi kunna hjälpa våra konsumenter och kunder att inreda sina miljöer, så att man skall våga ta sig utanför vitt, svart och grått.” Så säger Martin Johansson, VD och ägare. Ett uttalande som på ett väldigt bra sätt beskriver en av anledningarna till vår nya färgresa. En resa som börjar med fem nya kulörer på Lilla Åland, Pinnockio och Palle Pall.

Stolab har utvecklats till ett betydande varumärke på scenen för såväl svensk formgivning som svensk tillverkning. Allt har präglats av noggrant utfört hantverk och detaljarbete, vilket har lett till möbler som hållit för generationer. Här har många av dagens klassiker fötts och nya lär äntra möbelscenen.

Stolab The Photogallery 20232420 (kopia).jpg

Hjärtat slår för svensk ek och björk. Den rena, vackra träytan kommer för alltid att vara basen i sortimentet men till denna sällar sig nu en ny färgpalett. Färger som alla bär med sig toner från naturen och fått namn därefter såsom exempelvis lingon, dimma och åska.

Stolab The Photogallery 20232252.jpg
De nya kulörerna tegel, malva, lingon, dimma och åska har tagits fram tillsammans med färgexperten Sara Garanty. Färger som alla har en koppling till naturen och blir en vacker matchning till de olika träytorna av björk och ek. Kulörerna finns på Lilla Åland stol, karmstol och barnstol samt Pinnockio stol och Palle pall. Produkterna finns tillgängliga i butik från 14 april.
Stolab© Lilla Åland and Palle stool Mauve and Burnt clay 0401.jpg

Hitta din närmsta återförsäljare