_DSC8288 (Redigerad).jpg

Munch museet

Munch-museet, en konstnärlig skatt i hjärtat av Oslo. Här äras en av konsthistoriens mest betydelsefulla och gripande konstnär, Edvard Munch. Museet bjuder in dig till en plats där Munchs nyskapande konstverk tar oss med på en resa genom människans innersta känslovärld och existentiella frågeställningar. Här kan du även passa på att sätta dig bekvämt i våra Link fåtöljer eller äta på våra Carl bord i restaurangen.

Carl bord

Stolab har bidragit till Munch-museets unika atmosfär genom att leverera Carl bord till museets restaurang. Precis som Edvard Munchs konst utstrålar bordet en tidlös och enkel elegans som kompletterar museets estetik. Vi har levererat Carl bord med och utan iläggskivor - och båda är tillverkade i träslaget ek i naturell olja som framhäver träets unika karaktär

Läs mer om Carlbordet här
_DSC7071.jpg _DSC8272.jpg

Link fåtölj

Vi har dessutom levererat våra fåtöljer Link till Munch museets bar. Tillverkade i det klassiska träslaget ek i naturell olja. Dynan är klädd i svart Tärnsjö-läder, vilket lyfter fram fåtöljernas elegans och erbjuder en skön komfort. Ett smakfullt komplement till museets atmosfär och en plats för gäster att njuta av en drink.

_DSC8288 (Redigerad).jpg