Stolab© Miss Holly hero.jpg

Miss Holly - morgondagens klassiker

Våra möbler är skapade av skandinaviska formgivare och producerade hos oss i Småland i massivt trä. Allt vi gör präglas av ett noggrant utfört hantverk och detaljarbete. Vi skapar möbler som håller i flera generationer.
Stolab Lilla Åland Rökt Olja - Kampanj 2022_ 69_2_Mediumres.jpg

Köp 5 stolar och få 6e på köpet

Svinklöv badhotell

Svinklöv Badhotell drivs av Bocuse d’Or vinnaren Kenneth Toft-Hansen och hans fru Louise. Badhotellet ligger precis vid Skagerraks vackra strand. En vistelse på Svinkløv Badehotel präglas av lugn och vilsamhet och havets stilla vågbrus. Restaurangen på hotellet är välbesökt och vi är stolta över att gästerna får sitta i vår Miss Holly pinnstol.

SVINKLOEV_MGS_01 (kopia).jpg

Läs om morgondagens klassiker

Vad som blir morgondagens klassiker kan vi aldrig veta, men med vår kunskap kring trä och fokus på estetisk hållbarhet har det blivit en ständigt närvarande vision för våra möbler och sortiment.

Läs mer här
Stolab© Miss Holly chair and Miss Holly table 0402 (5).jpg Stolab© Link easy chair 0404 (4).jpg

Stolab x Dezeen

Stolab© Bolt pall björk 0402-beskuren 2.jpg

Möbler får nytt liv

Vi producerar våra möbler i egen fabrik i Småland och arbetar varje dag med att göra det på ett hållbart sätt. En del i det arbetet är att ge skadade möbler nytt liv och erbjuda dem till våra kunder på projekt-marknaden. Ett annat är att knyta skickliga möbelreparatörer till oss som kan laga möbler som slitits eller gått sönder under sin livstid. Vi kallar det Reduce Reuse Restore.

Reduce Reuse Restore
Stolab GO 2021-04-272407_Medium-Res.jpg _09A1557.jpg

Pinnstolen i vårt DNA

Stolab har tillverkat pinnstolar som vår signaturprodukt sedan 1907. Dess komfort, stabilitet och tidlösa stil förblir kärnan i vårt DNA än i dag. Miss Holly från 2011 av Jonas Lindvall, Pinnockio från 1955 av Yngve Ekström och vår ikoniska Lilla Åland från 1942 av Carl Malmsten. Alla är de en del av vår historia och vår nutid.

Läs mer om Stolab
Stolab© Pinnockio stol björk 0401.jpg Stolab© Miss Holly stol 0402.jpg
Stolab© Miss Tailor bänk 0403 beskuren.jpg Stolab© Link fåtölj 0305 beskuren.jpg

Tidlöst massivt trä sedan 1907