Stolab© Lilla Åland cushion 0402 (2).jpg

Vi tar svenskt hantverk till din dörr

På Stolab strävar vi efter att producera möbler i massivt trä med själ och karaktär. Möbler som är verkligt samtida, men ändå tidlösa. Där dess kvalitet, design och funktion gör den vackrare över tiden - möbler att njuta av och uppskattas över hela världen av kommande generationer.

Köp minst 4 Lilla Åland, Miss Holly eller Pinnockio och få dynor på köpet.

Från den 1:a - 18:de december vill vi erbjuda tillsammans med våra återförsäljare dynor på köpet vid köp av Lilla Åland, Miss Holly eller Pinnockio. Erbjudandet gäller på samtliga standardkulörer och ytbehandlingar. Observera att detta erbjudande inte gäller på vår egen e-handelsplattform.

Läs mer här
Stolab© Lilla Åland chair and seat cushion 0401 (2).jpg Stolab© Lilla Åland cushion 0402 (2).jpg

Munch Museet

Munch-museet, en konstnärlig skatt i hjärtat av Oslo. Här äras en av konsthistoriens mest betydelsefulla och gripande konstnär, Edvard Munch. Museet bjuder in dig till en plats där Munchs nyskapande konstverk tar oss med på en resa genom människans innersta känslovärld och existentiella frågeställningar. Här kan du även passa på att sätta dig bekvämt i våra Link fåtöljer eller äta på våra Carl bord i restaurangen.

_DSC8288 (Redigerad).jpg

Stolab x Dezeen

Stolab© Bolt pall björk 0402-beskuren 2.jpg

Möbler får nytt liv

Vi producerar våra möbler i egen fabrik i Småland och arbetar varje dag med att göra det på ett hållbart sätt. En del i det arbetet är att ge skadade möbler nytt liv och erbjuda dem till våra kunder på projekt-marknaden. Ett annat är att knyta skickliga möbelreparatörer till oss som kan laga möbler som slitits eller gått sönder under sin livstid. Vi kallar det Reduce Reuse Restore.

Reduce Reuse Restore
Stolab GO 2021-04-272407_Medium-Res.jpg _09A1557.jpg

Pinnstolen i vårt DNA

Stolab har tillverkat pinnstolar som vår signaturprodukt sedan 1907. Dess komfort, stabilitet och tidlösa stil förblir kärnan i vårt DNA än i dag. Miss Holly från 2011 av Jonas Lindvall, Pinnockio från 1955 av Yngve Ekström och vår ikoniska Lilla Åland från 1942 av Carl Malmsten. Alla är de en del av vår historia och vår nutid.

Läs mer om Stolab
Stolab© Pinnockio stol björk 0401.jpg Stolab© Miss Holly stol 0402.jpg
Stolab© Miss Tailor bänk 0403 beskuren.jpg Stolab© Link fåtölj 0305 beskuren.jpg

Tidlöst massivt trä sedan 1907