Headerbild222.jpg

Barstolar till ditt kök i massivt trä

Alt kollektionen

Stolab stod inför utmaningen att gå från sin traditionella ”matplats” identitet till produkter som talar till arkitekter och designers som vill ha en mer modern estetik med bredare användningsområden, särskilt på morgondagens kontor, där man i allt högre grad blandar det bästa från hemmet och arbete. Stolabs resa ledde till att FUWL skapade ”Alt Collection”, en stolsserie som kan anpassas genom att mixa och matcha de övre och nedre delarna.

Läs mer om kollektionen här
ALT chair dining table (4).png ALT chair swivel upholstered Office 2 (5).png

Hotell At Six

Vi har levererat Miss Holly barstolar till hotellet At Six bar. Beläget mitt i hjärtat av Stockholm, på Brunkebergstorg, erbjuder det en modern och elegant atmosfär. Där man kan avnjuta en drink i baren på Stolabs Miss Holly barstolar i mattsvart ek.

Lasse Olsson Photo-4135.jpg

Nyhet! Nya tyger på Lilla Åland & Pinnockio dynor

Vi är glada att introducera nya tyger på våra Lilla Åland och Pinnockio dynor – Tre klassiska tyger i svart, beige och militärgrönt. Noggrant utvalda för att komplettera och passa in flesta stilars hem.

Se nya dynorna här
Stolab© Lilla Åland chair & Lilla Åland seat cushion 2023-081076 (3).jpg Stolab© Lilla Åland chair & Lilla Åland seat cushion 2023-081096 (6).jpg
grön link.jpg _71A2239_Medium-Res.jpg
grön link.jpg

Möbler får nytt liv

Vi producerar våra möbler i egen fabrik i Småland och arbetar varje dag med att göra det på ett hållbart sätt. En del i det arbetet är att ge skadade möbler nytt liv och erbjuda dem till våra kunder på projekt-marknaden. Ett annat är att knyta skickliga möbelreparatörer till oss som kan laga möbler som slitits eller gått sönder under sin livstid. Vi kallar det Reduce Reuse Restore. Läs mer här

Pinnstolen i vårt DNA

Stolab har tillverkat pinnstolar som vår signaturprodukt sedan 1907. Dess komfort, stabilitet och tidlösa stil förblir kärnan i vårt DNA än i dag. Miss Holly från 2011 av Jonas Lindvall, Pinnockio från 1955 av Yngve Ekström och vår ikoniska Lilla Åland från 1942 av Carl Malmsten. Alla är de en del av vår historia och vår nutid.

Läs mer om Stolab
Stolab© Pinnockio stol björk 0401.jpg Stolab© Miss Holly stol 0402.jpg
På Stolab strävar vi efter att producera möbler i massivt trä med själ och karaktär. Möbler som är verkligt samtida, men ändå tidlösa. Där dess kvalitet, design och funktion gör den vackrare över tiden - möbler att njuta av och uppskattas över hela världen av kommande generationer.
Stolab© Miss Tailor bänk 0403 beskuren.jpg Stolab© Link fåtölj 0305 beskuren.jpg
Stolab© Miss Tailor bänk 0403 beskuren.jpg

Tidlöst massivt trä sedan 1907