Pallplats för Miss Holly!

Fastighetsbolaget Atrium Ljungbergs huvudkontor i Sickla blev valt till ”Årets snyggaste kontor 2018” och finalist i Sveriges Arkitekters prestigefyllda pris ”Guldstolen”. En av ledstjärnorna i inredningsarbetet har varit att utveckla ett kontor som är långsiktigt och hållbart. Därför lades stor vikt vid att välja material och möbler som rimmar med detta. Till köksdelen, som består av en bardisk, där medarbetarna äter sin frukost, lunch, fikar och har möten ville man ha en bekväm och bred barpall som passade väl in med de ledord man haft i inredningskonceptet. Kriterier som Miss Holly väl kunde uppfylla.

Atrium Ljungbergs kontor är helt aktivitetsbaserat och skapat för att främja samarbete, kreativitet och effektivitet. Kontoret ligger i Luftverkstaden, Atlas Copcos gamla industri i Sickla. I utvecklingsarbetet med Atrium Ljungbergs nya huvudkontor har stor inspiration hämtats från hotell, som ofta erbjuder välkomnande och rogivande miljöer med hög servicegrad. En annan ledstjärna har varit att utveckla ett kontor som är långsiktigt och hållbart. Därför lades stor vikt vid att välja material och möbler som rimmar med detta. 

Snickerier, textilier, möbler och arbetsverktyg är producerade lokalt eller av utvalda leverantörer som har en tydlig hållbarhetsprofil. Hög kvalitet och noggrant utvalda detaljer gäller genomgående för hela kontoret.  

Dela på sociala medier