bg-omstolab-tillverkning.jpg

Tillverkning

Alla våra möbler tillverkas i vår egen fabrik i Smålandsstenar. I vår produktion finns yrkesskickliga medarbetare som blandar rent hantverk med en senaste teknik inom träbearbetning. Senaste årens investeringar gör att vi i dag med stolthet kan säga att vi har en av landets mest moderna produktionsanläggningar vad gäller möbeltillverkning.

VI SKA GÖRA DET VI ÄR BÄST PÅ. DET SKA ANDRA OCKSÅ.
På Stolab är vi bäst på att arbeta och forma det massiva träet. Andra moment för att möbeln ska bli komplett är dock andra bättre på än oss. Därför har vi ett nätverk av kollegor runt om i närregionen som var och en är noga utvald för att bidra med den kunskap och arbete där vi står oss slätt.

Läs mer i vår värdegrund här.

Medveten enkelhet.

Medveten enkelhet.

En medveten enkelhet är något av ett signum för våra möbler och gör dem tidlösa. Enkelheten ska även prägla vårt sätt att arbeta med våra kunder och återförsäljare.

Läs mer ›
Miljöansvar.

Miljöansvar.

Att agera långsiktigt innebär även att vi ska sträva efter att välja material och metoder som innebär en så ringa miljöpåverkan som möjligt. Produktion i Sverige, nära vår marknad, ser vi som en viktig del i vårt miljöarbete.

Läs mer ›
Filmen om Stolab.

Filmen om Stolab.

En sann historia från Smålandsstenar.

Läs mer ›