Stolen på bilden är extrautrustad

2019-03-12

Tillsammans med formgivaren Anna von Schewen har vi tagit fram en riktigt fin sittdyna, helt anpassad för Lilla Åland pinnstol. Det lilla extra som gör att stolen blir ännu skönare att sitta på. Dynan har också ett vackert detaljarbete som stärker kvalitetskänslan ytterligare. Och självklart tillverkas dynan på Stolab i Smålandsstenar! 

Passar lika bra till nya som ”gamla” Lilla Åland 
Dynan har Anna formgivit för att passa Lilla Åland och fungerar lika bra tillsammans med dina nya stolar eller som komplettering till dina gamla stolar. Vi har ju tillverkat Lilla Åland ända sedan 1942. 

Dynan finns i tre färgutföranden för att kunna  passa till de flesta träslag och färger. Vi har också sett att våra kunder väljer att mixa flera färger eftersom de tre färgerna harmonierar med varandra. Läs mer här

Smart detalj och avtagbart tyg i tre olika färgställningar 
För att du ska kunna ha stor glädje av dynorna i många år har vi gjort tygklädseln avtagbar och den kan därmed tvättas. Dynan har också en smart detalj i form av en tryckknapp som du fäster dynan med. Denna öppnas om du rör dig när du sitter och dynan ”flyttar med”. På så vis går inte bandet eller dynorna sönder. Tygklädseln till dynorna kan fås i tre av Stolabs standardtyger: Blues 9202 (brun/beige med brunt läder och svart kantband). Blues 9301 (pink white med ljust läder och ljust kantband). Linne 01 beige (ljus linnefärg med ljust läder och ljust kantband).  

Här kan du köpa dynan.

Dela på sociala medier