Designers Saturday 2019

2019-08-30

Välkommen till Designers Saturday.

På Stolab har vi tillverkat möbler på samma plats i Smålandsstenar sedan 1907. Det har gett oss en värdefull skatt av kunskap som präglar hela vår verksamhet.
I vår fabrik samsas rent hantverk med en modern, maskinell tillverkning där yrkesstolthet, kunskap och kärlek till det massiva träet utgör gemensamma nämnare. Att all tillverkning, montering och stor del av formgivningsprocessen sker på samma plats, gör att vi kan nå upp till de högt ställda krav på kvalitet och hållbarhet som ska förknippas med Stolab. Det gör också att alla blir delaktiga i och känner ansvar för hela processen - från ursprunglig tanke till levererad produkt.
Vi känner en stolthet över vår historia, men drivkraften finner vi i att utveckla Stolab på alla sätt.

Nu tar vi med oss några av våra främsta nyheter och klassiker och gör oss redo att möta dig och dina kollegor under Designers Saturday i Oslo, 6 - 8 september. Vi visar möbler tillverkade i massivt trä, med stor respekt för miljö och det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Kom och träffa Ikon, Widemar, Link, Prima Vista och Miss Tailor.

Nyheter och klassiker formgivna av bland annat Stefan Borselius, Carl Malmsten, Dan Ihreborn, Jonas Lindvall, Marit Stigsdotter & Staffan Lind, Måns H Sjöstedt, Mathieu Gustafsson.

För mer info och registrering, klicka här.

Besök oss på Stoppested 1 på DogA, Hausmanns gate 16.

Varmt välkommen tilll oss på Stolab!

Dela på sociala medier