• 2018-10-31

  Rob Krieger

  _A6A5091-Medium-Rez.jpg

  Inget slår ett utmärkande hantverk

  På Stolab har vi en småskalig möbelproduktion där rent hantverk förenas med avancerad och automatiserad maskinteknik. Vi ska vara bäst på det vi gör när det gäller träbearbetning. Vi har också ett nära samarbete med otroligt duktiga leverantörer. En av dessa är stenhuggaren Rob Krieger, som tillverkar marmorskivorna till vår bordsserie Tureen.


  Rob Krieger, stenhuggare
  ”Jag började som lärling både i Australien och Storbritannien. Det var så jag lärde mig det egentliga hantverket. Jag kunde sedan utveckla det i färdigheter som stenskärning, arkitektoniska byggnadsverk, inredning, skulpturer, med mera. ”

  Efter många framgångsrika år i Storbritannien flyttade Rob till Sverige där han efter några år som anställd startade sitt eget företag som numera går under namnet Rob Krieger Stone AB. Bland hans kunder hittar vi arkitekter, konstnärer, designer och tillverkare som Stolab och Ballingslöv.


  Varje skiva en ny utmaning

  När det gäller skivorna till våra Tureenbord, utgår Rob från råskivor i italiensk marmor som sedan maskinellt bearbetas ner till rätt storlekar med rundade former. Med hjälp av vinkelslip skulpterar han sedan för hand fram skålningen i varje marmorskiva. Därefter poleras och impregneras skivan innan den är färdig för leverans till oss på Stolab i Smålandsstenar. Inget framtida underhåll av skivan behövs.

  ”Varje skiva eller ämne har sin utmaning. Det är variationen mellan de olika naturmaterialen, skapandeprocessen och vetskapen om var resultatet sedan hamnar som gör att jag verkligen älskar det jag håller på med. ”

  www.robkriegerstone.com

   

 • 2018-10-29

  Stolab Klasens hus 20188747.jpg
  Stolabs exklusiva förvaringsserie Prio växer

  Nu lanserar vi på Stolab tre nyheter i vår mycket uppskattade förvaringsserie Prio: Byrå med fyra lådor, byrå med tre lådor samt låg skänk i höjden 62 cm med dörrar och lådor.

  Prio förvaring är en serie där det massiva träets möjligheter möter formgivaren Måns H Sjöstedts förmåga att tolka oss och de värden vi vill förmedla genom våra möbler. Det är en tidlös serie med viss retroflirt som genom ett noggrant utför detaljarbete och hög materialkänsla förmedlar ett exklusivt intryck.

  Tanken när Prio lanserades för drygt två år sedan, var att hitta en exklusiv förvaringsserie med hög materialkänsla och som kunde växa utifrån olika behov och krav på funktioner. Alla delar i serien fungerar som solitärer men har ett gemensamt formspråk. Genom att nu kunna erbjuda olika förvaringslösningar även med lådor, ökar möjligheterna ytterligare. Den låga förvaringen kan exempelvis användas som loungemöbel, mediabänk, o s v.

  Måns H Sjöstedt, Yellon, formgivare till Prio
  ”Designmässigt gällde det att hitta formkvalitéer som håller över tid med välbalanserade proportioner och genomarbetade detaljer som framhäver materialet och det hantverkskunnandet som finns hos Stolab. Istället för att lägga till olika detaljer handlade det om att hålla tillbaka och låta materialet tala sitt tydliga språk. Funktioner och mervärden har adderats genom att ta bort material och just detta har gett Prio en tydlig identitet. Genom en urfräsning i den massiva toppskivan får vi fram en vacker skålning som ”ramar in” och även håller saker och ting på plats. Urfräsningen kommer igen i de vackra ovala eller runda handtagen och den avrundade benställningen.”

  Prio tillverkas i massiv ek eller björk och kan fås i klarlack, ljus mattlack, olja eller i en kulör.

  Prio.jpg

  I Stolabs förvaringsserie Prio ingår:  Vitrinskåp. Lågt skåp. Högt skåp. Hög skänk. Låg skänk 80. Dessa kan fås i olika utföranden. NYHET. Byrå med fyra lådor. NYHET Byrå med tre lådor. NYHET Låg skänk 62.

  Prio produktbilder kan laddas ner här:

 • 2018-10-24

  Stolab Chair-Lilla Snaland_1.jpg

  Lilla Snåland i final!

  Lilla Snåland som är en del av ”Nytt Liv” på Stolab, är en av finalisterna i designtävlingen Sustainable Chairs.
  En tävling där Svensk form tar fram den stol som skall skickas till FN´s klimatmöte COP24 i Katowice, Polen under december månad.

  -Att ge saker nytt liv känns hoppfullt!

  Tävlingen Sustainable Chairs är ett samarbete mellan Svensk Form, DOGA (Design og arkitektur i Norge), DDC (Dansk Design Center), Iceland Design Center och industrikonstförbundet Ornamo i Finland.

  COP24 är namnet på nästa klimatmöte som planeras av FN. Datum för COP24 är 3-14 december 2018 och platsen är den gamla kolgruvorten Katowice nära Kraków i södra Polen. På mötet kommer ländernas delegater bland annat förhandla om hur Parisavtalet ska implementeras.

 • 2018-10-24

  Autoropa

  marmor lindvall_2494.jpg

  Autoropa. En plats där drömmar uppfylls och underhålls

  Ferrari, Maserati, Bentley och McLaren. Varumärken som väcker känslor och som vi alla, mer eller mindre, kan relatera till på ett eller annat sätt. Och känslor väcks definitivt när man besöker Autoropa i Malmö. Ett fullserviceföretag för noggrant utvalda, exklusiva bilar. En plats där inget lämnas åt slumpen. En plats där drömmar kan uppfyllas, men också bara underhållas för den som så önskar. Det är även en plats för Miss Holly barstol och barbord, Wrap fåtölj och Tureen satsbord. Alla formgivna av Jonas Lindvall och tillverkade av oss på Stolab i Smålandsstenar.

  Historien bakom Autoropa tar sin början redan 1934 och har under åren som följt inkluderat allt från produktion av Hudsonbilar till försäljning av flygplan. Autoropa har också varit auktoriserad återförsäljare och verkstad för en mängd olika bilmärken.

  I början av 90-talet började man även med försäljning och service av mer exklusiva bilar. Det lyckades så bra att det sedan fick utgöra grunden i Autoropas fortsatta affärsidé. En inriktning som bröderna Filip och Jens Larsson tog till nya nivåer då de köpte företaget 2002. Idag bedrivs verksamheten på fem olika platser i Stockholm och Malmö.

  Jens Larsson, delägare och ansvarig för interiören på Autoropa
  ”Sverige har en lång historia med sportbilar och det har alltid funnits en marknad för exklusiva bilar och kunder med högt ställda krav inte bara under själva bilköpet utan under hela ägandet. Vi bestämde oss tidigt för att vi skulle bli bäst i branschen och göra det genom att konsekvent leverera kvalitet, service, kunskap och det nog så viktiga lilla extra, det som ger kunden en optimal upplevelse och som skapar lojalitet över tid. En viktig del i detta är alla våra event. För att bli bäst måste vi ha kunniga och engagerade medarbetare som är stolta över att representera Autoropa. Detta kombinerar vi med att presentera hela vårt koncept på utmärkande sätt och i lokaler som interiört och exteriört är lite utöver det vanliga. Vår förmåga att tänka på helheten är avgörande för kundens nivå av upplevelsen.”


  U
  tställningshallen ett utflyktsmål

  ”Vår kundkrets är väldigt homogen och vi är bra på att synas i rätt sammanhang. Men för oss är det viktigt att vår utställningshall också utgör ett utflyktsmål för de som har drömmar och bara gillar att gå runt och titta på många fantastiskt vackra bilar samlade på ett och samma ställe. Det är en av anledningarna till att vi har fönster in mot verkstaden där vi servar och underhåller våra och våra kunders bilar. Man ska kunna studera hela verksamheten.”

  marmor lindvall_0055.jpg

  Mötesplatsen har fått Pole Position i utställningshallen. Miss Holly barbord och barstolar, Wrap fåtölj och Tureen satsbord kommer från oss på Stolab. Köksön i rödaktig Sequoia-marmor kommer från Ballingslöv och är tillverkad av Rob Krieger, som också tillverkat marmorskivorna till Tureen-borden.

   

  Upphöjt och massivt

  Samarbetet med Jonas Lindvall har funnits sedan länge, därför var det naturligt att han också fick uppgiften att inreda ”mötespunkten” där både kunder och medarbetare kan slå sig ner. Platsen består av ett upphöjt podium mitt i utställningshallen – en plats där det massiva ger sig tillkänna i form av en köksö och bordsskivor i massiv marmor och möbler i massiv trä.

  Jonas Lindvall, arkitekt och designer
  ”Exklusivitet handlar mycket om materialval. Den rödaktiga Sequoia-marmorn i köksön från Ballingslöv, gör sig otroligt bra till den oljade eken i möblerna från Stolab. Kontrasterna mellan dessa och bilarna känns väldigt spännande.”

   
  Tre traditioner möts

  ”Min grundidé för inredningen till Autoropa byggde på att hitta material och leverantörer som inte bara formmässigt matchar den miljö de befinner sig i utan som också har en värdegrund som rimmar med Autoropa. Vi pratar om tre helt olika produktområden: bilar, köksinredning och möbler, men alla tre företag har en lång historia som byggt upp en oerhörd kunskapsbank inom respektive område.  Här finns en äkta och genuin passion för de man gör och ett ledarskap som verkligen lyfter och värnar om alla medarbetare och i detta tänk utgör givetvis arbetsmiljön en viktig del.”

  Jens Larsson, delägare och ansvarig för interiören på Autoropa
  ''
  Vi är väldigt nöjda med resultatet och får hela tiden många positiva kommentarer från våra besökare.”


  Helheten som avgör upplevelsen

  Förutom att sälja och serva Ferrari, Maserati, Bentley och McLaren, samt vara auktoriserad servicepartner för Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover, genomför man 150-160 event om året, där Autoropa Racing Days är det mest uppmärksammade. En årlig sammankomst där man utöver att se ett häpnadsväckande utbud av sportbilar också ges möjlighet till bankörning. I bolaget finns nämligen ytterligare en delägare, Martin Nelson, racingförare och numera också ansvarig för Autoropas eget racingteam.

  Som ett av ytterst få företag i världen är Autoropa även auktoriserad servicepunkt för superbilen McLaren F1, som bara tillverkades i ett fåtal exemplar under åren 1993-1998.

  www.autoropa.se

  Foto: Max Alm-Norell, Ballingslöv

 • 2018-10-07

  Mässa Orgatec, Köln 23 - 27 oktober

  Varmt välkommen att besöka oss i hall 10.1 monter C-041 på Orgatec i Köln. Tillsammans med vårt systerbolag Albin i Hyssna kommer vi att visa massiva möbler för både privat och offentlig miljö.

  Läs inbjudan genom att klicka här.

   bild orgatec.jpg 

 • 2018-08-28

  js-bergstrom-18-2.jpg

  VILLA KRISTINA 
  Personligt, lekfullt och helt fantastiskt

  Det hela började med att Kristina och Anders fick en tomt. En inte helt lättbyggd sådan, men med ett fantastiskt läge på Näset, en halvö i sydvästra Göteborg. Här blev familjens drömmar verklighet i form av ett skräddarsytt hus. Ett hus som ritats och byggts för att exteriört vara i symbios med naturen och interiört vara ett varm och välkomnande hem, med gott om plats för umgänge. I synnerhet vid  det 7 meter långa matbordet där 16 Lilla Åland pinnstolar i olika kulörer samsas och får representera familjens önskan om att i så stor utsträckning som möjligt använda sig av svenska leverantörer.

  js-bergstrom-39-1.jpg

  Anders, som är bildesigner och utbildad både på Konstfack i Stockholm och Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg, har ett utpräglat intresse för form och material. Ett intresse som han delar med sin fru Kristina.

  ”När vi bestämde oss för att bygga på vår tomt var vi helt eniga om att vi ville bygga något speciellt och personligt, men till en rimlig kostnad. Vi hittade inget ”typhus” som stämde överens med det vi sökte utan insåg snabbt att vi behövde hitta en arkitekt som kunde omvandla våra tankar och idéer till ett hus som passade just oss. Det ledde till ett möte med Gert och Karin Wingård, ett möte som också blev starten för husprojektet Villa Kristina och en dokumentation som senare också blev en bok.”

  Ett bord från kök till vardagsrum

  ”När vi valde material och inredning försökte vi i så stor utsträckning som möjligt välja svenska leverantörer. Det passar oss och det passar huset. För oss är köket och matplatsen kanske den viktigaste platsen,  då det är här som vi gärna sitter och umgås i familjen eller när vi har vänner på besök. Vi hade tidigt en idé om ett riktigt långt bord som går från köket in i vardagsrummet och som på så sätt binder ihop dessa ytor. I realiteten innebar det ett 7 meter långt bord, vilket inte var så lätt att hitta. Det fick istället bli ett specialtillverkat bord för oss ritat av Staffan Holm, som är en gammal studiekamrat till mig.”

  Pinnstolsälskare

  ”Att vi sedan valde Lilla Åland var ingen slump. Vi älskar verkligen Carl Malmstens klassiska pinnstol och jag har personligen ett alldeles speciellt förhållande till just pinnstolar eftersom det ingick som ett temaarbete i mina studier på HDK. Det vill säga att formge en pinnstol enligt de kriterier som finns för just en sådan.”

   IMG_1004.PNG

  Lekfull färgsättning och bekvämt sittande

  Anders och Kristinas kärlek till pinnstolar i allmänhet och till Lilla Åland i synnerhet resulterade i att vi på Stolab fick leverera 16 stolar till deras nya hus. Stolar i fyra olika standardutföranden: svarta, ljusblå, ljusgröna och naturfärgade. Dessa har sedan kompletterats med våra nya Lilla Åland sittdynor i tre olika färgställningar.

  ”Anledning till att vi valde olika färger på stolarna var att vi ville dela in det långa bordet i olika zoner, en där vi sitter och äter, en där vi sitter och jobbar, läser och så vidare. Det blev en lekfull känsla som förstärktes ytterligare genom de bekväma dynorna i olika färgställningar.”

  Besök i stolfabriken

  ”Jag har även fått möjlighet att besöka stolfabriken i Smålandsstenar. Det är alltid intressant att få ta del av tillverkningen och det som finns bakom en färdig produkt. Stolab är ett riktigt bra exempel på hur man kan utveckla, förbättra och tidsanpassa en produktion utan att själen går förlorad.”

  ”Vi är så tacksamma och nöjda med vårt nya hus. Det blev precis som vi önskade, med plats för gammalt och nytt, lek och liv, vardag och fest.”

  "Ett skräddarsytt hus är unikt och upprepas aldrig." Orden är Gert Wingårds och står att läsa i den bok som han och hans fru Karin skrivit om Villa Kristina.      

  Foto 1 & 2: James Silverman, foto 3: privat.

 • 2018-07-06

  Sveriges vackraste museum, Prins Eugens Waldemarsudde

  _DSC4003_Waldemarsudde_Stockholm_AndersES.jpg

  Det är hos våra kunder som våra möbler får ett liv…

  Som hämtat ur en saga ligger det där, Prins Eugens Waldemarsudde, på södra Djurgården i Stockholm. Museet som kallas för Sveriges vackraste och som också är ett av landets mest besökta. 2017 blev Waldemarsudde även valt till Årets Museum – en prestigefylld utmärkelse som delas ut av Sveriges Museer och Svenska ICOM.

  Till den vackra restaurangen har vi på Stolab levererat Lilla Åland stolar i ljus mattlack.

  PICT0055.JPG

  Prins Eugens Waldemarsudde består av huvudbyggnaden ”Slottet” och en separat galleribyggnad, allt omgivet av en blomster- och skulpturprydd trädgård.

  Slottet uppfördes 1905 och utgjorde privatpalats för Prins Eugen (1865-1947), som också var en framstående konstnär och hängiven konstsamlare. Efter hans bortgång tillföll Waldemarsudde och konstsamlingarna svenska staten. Från och med 1 juli 2017 drivs museet som en självständig stiftelse.

  Carl Malmsten, en välbesökt utställning

  Idag erbjuder muséet variationsrik och omfattande utställnings- och programverksamhet. Året runt visas ett urval av prins Eugens egen konst, verk ur hans samlingar samt tillfälliga utställningar. Just en sådan var den mycket uppskattade och välbesökta utställningen som handlade om Carl Malmsten, 19 oktober 2013 – 2 mars 2014.

  Karin Sidén, överintendent och museichef på Prins Eugens Waldemarsudde.

  ”Vår Carl Malmsten-utställning var en mycket omfattande utställning där vi både på ett retrospektivt och framåtblickande sätt ville spegla honom som formgivare och inredningsarkitekt. Vi fick i denna utställning låna in unika möbler från företag, institutioner, museer och privata ägare. Sammantaget blev det därför en mycket heltäckande och intressant utställning över en av våra främsta formgivare under 1900-talet.”

  _DSC4002_Prins_Eugens_Waldemarsudde_AndersES.jpg

  Lilla Åland i ”Prinsens kök”

  Kärleken till Carl Malmsten och svensk formgivning är också permanent synlig i museets inredning. Bland annat i Salongen i Sällskapsvåningen i form av ett utsökt bord med intarsia som formgivaren själv skänkt till Waldemarsudde. Hans möbelkonst kan man också ta del av i den vackra restaurangen ”Prinsens kök” som är öppet för museets besökare.

  ”I samband med att vi skulle börja driva restaurang och café i egen regi, ville vi hitta ett koncept där vi knyter an menyer och inredning med museet i stort. Lilla Ålandblev då ett, för oss, naturligt val. Dels för att det är en väldigt vacker stol som är bekväm att sitta på för våra restauranggäster, men vi valde den också för att den så väl representerar klassisk svensk möbelformgivning och konsthantverk.”

  Svenska tillverkare

  ”Vi är verkligen nöjda med både möbler och Stolab som leverantör. Vi har även använt andra svenska tillverkare i vår inredning, exempelvis Kasthall som på senare år vävt upp en fantastiskt fin matta från ett original från 1905, som är unik för vår verksamhet.”


  Läs gärna mer om Waldemarsudde här.

   

  Foto: Anders E Skåneblad och Kjell Renblad

 • 2018-06-18

  Det är hos våra kunder våra möbler får ett liv

  Stolab_PM&Vänner.jpg

  Det är lika givande varje gång vi får se de möbler som vi tillverkat här i Smålandsstenar komma på plats, få en roll i ett sammanhang och på så sätt vara med och skapa en identitet både i privata hem och i mer allmänna miljöer där människor möts av en eller annan anledning. På Stolab vill vi skapa möbler som har en själ. En tidskrävande, men nog så inspirerande målsättning, som börjar redan i formgivningsprocessen och som sedan konkretiseras  i vår produktion. Det verkliga livet för våra  möbler börjar dock först när de kommer på plats ute hos våra kunder …

  Stolab_PM&Vänner_2.jpg

  GASTROHOTELLET SOM LOCKAR HELA VÄRLDEN TILL SMÅLAND

  Det är nu cirka fyra år sedan vi på Stolab fick förmånen att leverera möbler till Skandinaviens första gastrohotell – PM & Vänner i Växjö. En mångfaldigt prisbelönad verksamhet där inredning, matlagning och menyer konsekvent utgår från naturens rikedom med betoning på skog, äng och sjö. Vi återvände till Växjö för att se hur det ser ut idag och höra hur PM & Vänner utvecklats under dessa år.

  Martin Rognefall, delägare och marknadsansvarig PM & Vänner

  ”Vi har etablerat oss väldigt väl på den skandinaviska marknaden. Vi har även långväga gäster och satsar nu på marknader som Tyskland, USA och Nederländerna.”

  Ett hållbart originalkoncept

  ”Det som gör oss unika i vårt erbjudande är att vi är och har hela tiden varit trogna vårt koncept som utgår från hörnstenarna skog, äng och sjö. Vi har aldrig kopierat någon annan utan bygger allt utifrån vår egen historia och utan att haka på tillfälliga trender. Att stå fast vid sitt originalkoncept innebär dock inte att vi står stilla. Vi utvecklar hela tiden vårt erbjudande på olika kreativa sätt, vilket är ett måste för att bibehålla attraktivitet en inte minst för våra återkommande gäster, vilka är väldigt många.” 

  Stolab_PM&Vänner_2.jpg

   

  Tidlöst och profilerande

  ”Vi hade redan från början en klar tanke om att vi ville ha en inredning som skulle kännas tidlös, vad gäller material och design, men som samtidigt kändes profilerande för oss. Vi ville inte behöva byta ut och ändra efter några år. Vi valde därför hög kvalitet genomgående både på möbler och inredning. Idag vet vi att vi gjorde rätt då allt fortfarande känns tidsenligt och fräscht.”

  Ett gynnsamt Småländskt klimat

  ”Vi har ju, i den mån det är möjligt, valt att samarbeta med företag i regionen. Småland inspirerar oss inte bara i matlagningen. Här finns också så otroligt många duktiga tillverkare och leverantörer. Gemensamt för oss som verkar i denna bygden är att vi bär med oss ett arv som präglar vårt sätt att tänka och göra affärer. Det handlar mycket om att ta tillvara på det som finns och utifrån de förutsättningarna skapa något som man står för och känner stolthet för. Miljö- och hållbarhetstänket är därför inte något nytt för oss, i Småland har det alltid varit en förutsättning att ta hänsyn till både människa och miljö när man gör något. Helt enkelt att vara rädd om saker och ting.”

  "Stolab är ett bra exempel på detta och vi är mycket nöjda med de möbler som levererades till oss för fyra år sedan. Vi får också ofta beröm från våra gäster för vår inredning och våra möbler.”

  STolab_PM&Vänner_3.jpg

  Utveckla utan att växa

  ”Vi har inga tankar på att växa storleksmässigt i form av antal rum utan känner att våra 74 rum är fullt tillräckligt för våra affärs- och nöjesresenärer. Vi vill hellre utveckla vårt grundkoncept på olika kreativa sätt och hur det kommer att ta sig uttryck får bli en överraskning för våra gäster.”

  Stolab har levererat Hundranian stolar och Miss Holly stolar till restaurang, konferensutrymme, hotellrum och sviter.

  Läs gärna mer om PM & Vänner

   

 • 2018-03-01 Fr+Âsakull 2017_0249-Medium-Rez.jpg

  Sortimentsändringar

  Från och med 12 februari 2018 flyttar delar av vårt sortiment till vårt systerföretag Albin i Hyssna. Följande produkter levereras numera av Albin i Hyssna.

  •  Sandö stol
  •  Sandö karmstol
  •  Sandö karmstol XL
  •  Öland stol
  •  Öland karmstol
  •  Öland karmstol XL
  •  Allegro vitrinskåp
  •  Allegro hylla
  •  Alice soffserie
  •  Sundborn soffserie
  •  Andante serveringsvagn


   Dessa produkter finner ni numera på Albin i Hyssna, www.albinihyssna.se

   Har ni frågor, så hör gärna av dig till info@stolab.se eller ring oss på tel: 0371-337 50
 • 2018-02-06

  Nyheter 2018

  2018 är det 111 år sedan vi startade vår tillverkning av massiva möbler här i Smålandsstenar. Tiden går fort när man har roligt och tror på det man gör. Under året kommer vi att utveckla och sätta ännu större fokus på våra ”möbelettor”, d v s de original som vi har fått förmånen att tillverka och som genom sin form och tidlösa kvaliteter fått många efterföljare. Med all rätta får därmed våra klassiker en framträdande roll, tillsammans med nya möbler formgivna med samma intentioner, det vill säga att bli framtidens klassiker.

  Miss Holly Klädd stol

  FORM: JONAS LINDVALL

  I Miss Holly klädd stol har Jonas Lindvall skapat en varm, omslutande stol där mjuka former möter det massiva träet i stolens ben. En stol som passar lika bra kring matbordet som vid konferensbordet eller som solitär. Stolen har fast klädsel och kläs i något av våra standardtyger alternativt insänt tyg eller läder.

  MÅTT: BREDD 65 CM, HÖJD 79 CM, DJUP 56 CM, SITTDJUP 43 CM, SITTHÖJD 45 CM.

  2 Miss Holly upholsteredMiss Holly upholstered

  Miss Holly runt bord

  FORM: JONAS LINDVALL

  Våra uppskattade Miss Holly-bord kompletteras här med ett runt bord med kraftig skiva och omsorgsfullt bearbetade kanter och ben som gör att bordet får ett mjukt och inbjudande uttryck. Enkelhet möter hög materialkänsla. Då bordet är sarglöst och bara har tre ben ger det gott om utrymme för 6 personer. Benen är trägängade och skruvas lätt in i den fasta skivan, inga verktyg behövs. Miss Holly runt bord kan fås i massiv ek, björk eller ask.

  MÅTT: Ø 130 CM. HÖJD 73 CM.

  Icon 15.jpgMiss Holly oak, Miss holly birch table

  Sittdyna till Lilla Åland stol 

  FORM: ANNA VON SCHEWEN

  Anna von Schewen har formgivit en mycket stabil sittdyna, helt anpassad för vår Lilla Åland stol. Dynan har flera noggrant genomarbetade detaljer som höjer kvalitetskänslan och ger dynan funktionella egenskaper. Dynan tillverkas här hos oss i Smålandsstenar.
  Sittdynan har avtagbart tyg och finns i tre av Stolabs standardtyger: Blues 9202 (brun/beige med brunt läder och svart kantband). Blues 9301 (pink white med ljust läder och ljust kantband). Linne 01 beige (ljus linnefärg med ljust läder och ljust kantband).

  Detalj lös dynaLös dyna Lilla Åland

  Presskit med information i PDF och högupplösta bilder finns att ladda ned här.

« 1 2 3 4 5 »